0

Sot, familja Vula është bërë bashkë.

Për të parën herë pas lindjes së mbesës, Poem Blu, gjyshërit Xheraldina dhe Agron kanë takuar mbesën e cila ka ardhur bashkë me prindërit nga Gjermania.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/sarahoxha5-mp4″]

Me rastin e kësaj dite shumë të veçantë, gjyshja Xheraldinë është përgatitur deri në detaje.

Për ardhjen e Poem Blu është dekoruar edhe shtëpia e familjes nga kompania lidere e dekorit në vend, Grand Decor e cila edhe ka ndarë pamjet në rrjete sociale.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/poem-mp4″]

SHPËRNDAJE