0

Këtë javë, Gresa do t’i jap fund beqarisë.

E para kësaj Gresa kishte organizuar një mbrëmje luksoze të beqarisë, apo “kënaxheqin” siç i thonë shqiptarët.

Por, përderisa në këtë mbrëmje kishin kënduar këngëtarë të ndryshëm, në orët e vona, pa paralajmërim, me dije të burrit të Shkurtës, Hajrushit nga Lipjani kishin udhëtuar një grup instrumentistësh me surle dhe tupan.

Një befasi më shumë për Gresën, në natën e saj të madhe të “kënaxheqit”.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2019/03/3bcne4gIS298TXoNMXW7_28_23833776eb2d7670c11cd444994d661d_video_240p_converted.mp4?_=2

SHPËRNDAJE