0

Këngëtarja Shyhretj Behluli iu kundërpërgjigjet indirekt motrave Mustafa.

Ditën e djeshme Prive ju solli një material i cili për herë të parë sillte versionin e dy palëve në përplasjen mes motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit.Kjo e fundit vetë nuk u prononcua por i la radhën tekstshkrueses së këngës për nënën e cila për të demantuar motrat Mustafa, paraqiti biseda që sipas saj faktonin të vërtetën.

Sipas tekstshkrueses së këngës, idea për një projekt muzikor të tillë është diskutuar që në muajin Gusht të vitit të kaluar, rreth tre muaj përpara diskutimit me Sahiden.

Ndiqni më poshtë të plotë materialin e përgatitur nga Vlorijan Halili ku të përfshira janë edhe bisedat në fjalë, si tentativë për të sqaruar panoramën e situatës. /Prive

SHPËRNDAJE