0

Kah po e qojnë Shyhrete Behlulin?

Këngëtarja e famshme e muzikës popullore, Shyhrete Behluli, është padyshim ëmbëlsira e estradës.

Shyhretja ka vite që është munduar të përshtatet me trendet në përgjithësi, ato të muzikës dhe paraqitjes së jashtme.

Siç mund të shihet nga paraqitjet e saj si skenike ashtu edhe të përditshmërisë, Shyhretja përherë po duket mjaftë bashkëkohore.

Këngëtarja po i përdor mjaft edhe rrjetet sociale dhe sot ka postuar një story nga vetura. Engji po e dërgon diku dhe edhe në këtë dalje Shyhretja duket mjaftë këndshëm

SHPËRNDAJE