0

Idris Nebi Taskan është një prej aktorëve më të pëlqyer të kinematografisë turke.

Ai me rolet e tij u bë i njohur dhe shumë i suksesshëm jo vetëm në publikun turk por edhe në atë të huaj.

Në publikun shqiptar ai u bë I njohur me rolin e tij të ‘Jasinit’ në serialin, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Tani, seriali ka përfunduar dhe me këtë Jasini ka ndryshuar shumë në pamje sa mezi mund ta njihni tani./ORAinfo/

SHPËRNDAJE