0

Pas Rinianit dhe Muratit, Sindin e refuzon edhe Atdheu por ajo nuk bindet.

Pas rikthimit në Përputhen të Atdheut, ky i fundit pati një takim 4 minutësh me Sindin për të sqaruar gjërat që i kishin pezull.

Sindi e pyeti nëse e kishte më pëlqimin që kishte më parë për të, por Atdheu tha se nuk kishte më asnjë ndjesi për të për shkak të takimeve që kishte parë mes saj dhe Muratit e Locos.

“Me thënë të drejtën më ka ikur pëlqimi,” tha Atdheu.

Sindi edhe pse nuk u ndje mirë dukej se nuk pajtohej me këtë ide.

“Po pse gënjen, më mirë ia lëmë kohës,” tha Sindi.

Pas Rinianit dhe Muratit, Atdheu është djali i tretë që refuzon Sindin.

SHPËRNDAJE