0

Linda Hakaj me 30 kg më pak dhe flokët bionde.

Nëse ka një këngëtare që të kënaq teksa këndon bukur e pastër, atëherë ajo është Linda Hakaj.

Ylli i muzikës popullore ka kohë që nuk është shfaqur në skenë dhe publiku ka mall për zërin e saj.

A e keni ditur se Linda Hakaj ka ndryshuar shumë gjatë kësaj periudhe të mungesës së madhe?

Ajo është dobësuar aq shumë sa vështirë të njihet, e gjithashtu e ka ndryshuar edhe modelin dhe ngjyrën e flokëve.

A po iu pëlqen?

SHPËRNDAJE