0

Tea dhe Berati janë dy personazhet më të përfolura kohëve të fundit.

Pasi e bën publike lidhjen e tyre, ata u ‘bombarduan’ me komente nga më të ndryshmet, shkruan ORAvip.

Por, shumë shpejt Tea e Bearti i dhanë fund lidhjes së tyre, duke mos treguar saktë arsyen e ndarjes.

Bearti sot në Instagram ka treguar se i përketë fesë muslimane, përderisa Tea ka treguar se është ortodokse.

A thua te ketë qenë edhe përkatësia fetare një arsye e mospërputhjes së ish-çiftit./ORAvip/

SHPËRNDAJE