0

Jemi pikërisht në stinën e vitit kur duhet të hedhim diçka sipër, e diçka të trashë madje…

Një pallto, një xhup është ajo çfarë i shkon më përshtat të ftohtit.

Përveç funksionalitetit, bukuria është ajo që të gjithë shohim në veshjet tona, për mos të thënë që dhe mund të durojmë të ftohtin, me diçka të hollë në një mbrëmje vetëm e vetëm të veshim xhaketën e preferuar.

Me pelush, të gjata të shkurtra janë modele të ndryshme të cilat shkojnë me veshje dhe veshur në evenimente të ndryshme.

Galeria e mëposhtme mund të ju sugjerojë disa ide palltosh që ju duhet t’i keni në gardërobën tuaj (jo domosdoshmërisht të gjitha)! Për çdo rast do të jeni të veshur!

SHPËRNDAJE