0

Leonora Jakupi dhe Jehona Sopi shfaqen pa pikë grimi.

Leonora dhe Jehona Sopi janë shoqe të mira.

Ato jo rrallë herë postojnë imazhe së bashku.

Ani pse ende nuk kanë ndonjë bashkëpunim së bashku, shoqëria e tyre jashtë skenës iu ecën si është më së miri.

Të dy shoqet sot kanë vendosë qerpikë artificial, por që në foto janë shfaqë pa pikë grimi.

SHPËRNDAJE