0

Thuajse të gjitha fotot e bashkëshortes së Alban Mehmetit, i njohur si këngëtar i muzikës popullore, janë në të njëjtën linjë.

Fjolla Svirca nuk është nga ato gra që i preferon ndryshimet drastike.

Nëse e shikoni Instagramin e saj, do ta shohin se Fjolla në pjesën më të madhe të fotografive është thuajse e njëjtë.

Ama, në këtë foto ajo është mjaftë ndryshe, këndshëm dhe thjeshtë. Edhe modelin e flokëve e ka tjetër.

A po ju pëlqen?

SHPËRNDAJE