0

Lotina është vajza e Kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri.

Ajo është një femër shumë e bukur dhe atraktive, shkruan ORAvip.

Tashmë Lotina është e njohur për publikun dhe ka një numër të konsiderueshëm të ndjekësve në rrjetet sociale.

Në fotot e fundit ajo është shfaqur më provokative se asnjëherë më parë./ORAvip/

SHPËRNDAJE