0

Këngëtarja nga Ulqini njihet si një femër e cila nuk përton se ekspozuari trupin e saj.

Që kur u bë fytyrë publike, kemi pasur rastin të shohim poza të saj seksi dhe mjaftë provokuese.

Ndonjëherë kjo liri e tepërt u bie në sy edhe ndjekësve, te cilët shpesh edhe e kritikojnë për këto paraqitje, shkruan Kosovarja.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/gjys-mp4″]

Me veprimin e fundit që bëri, ajo tregojë se nuk ka aspak marre.

Duke u zhveshur ngadalë, ajo gati tregojë të gjitha pjesët e trupit.

Sipas jush, a është e tepruar kjo?

SHPËRNDAJE