0

Atifete Jahjaga e bën edhe këtë ndryshim në dukje.

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, është shfaqur sot ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim.

Ndonëse, Jahjaga ka njoftuar për pjesëmarrjen e saj në kuadër të projektit ‘SAGE-Supporting Advancement for Gender Equality’, të inicuar nga NDI në Nigeri, ku u diskutua në lidhje me ngritjen e pjesëmarrjes politike të grave në këtë vend, komentuesit vërejtën një ndryshim në dukjen e saj.

Ajo është shfaqur me një stil të ri të flokëve, i cili po i shkon shumë, flokët e sajë tanimë kanë ngjyrë më të errët, janë më të shkurtëra dhe në një tjetër formë.

Nuk dihet se kush është përkujdesur për “look”-un e Jahjagës, megjithatë ajo duket për mrekulli.

SHPËRNDAJE