0

Nuk fshihen më, Loredana e Mozzik bashkë në Dubai më vajzën e tyre.

Çifti Loredana e Mozzik bashkë me vajzën e tyre Hana , ikën nga ditët e ftohta për të shijuar të nxehtit e Dubait.

Ishin ata vetë që thanë se nuk ka me një bashkim mes çiftit.

Loredana dhe Mozzik jo që janë bashkë, por ata po shijojnë pushime nëpër vende të ndryshme të botës.

Në rrjetet e tyre sociale postuan fotografi nga i njëjti vend në Itali, por tani, ky çift duket se ikën nga ditët e ftohta e shkuan në Dubai, aty ku po shijojnë kohën e nxehtë bashkë me vajën e tyre Hana.

SHPËRNDAJE