0

A e dini se Vlora Çitaku është e bija e kësaj ish-deputeteje.

Vlora Çitaku është një nga femrat e suksesesshme në Kosovë. Për të flitet shpeshherë, e madje edhe kritikohet për karrierën e saj në politikë.

Megjithatë ajo është momentalisht ambasadore e Kosovës në Amerikë.

Por Vlora Çitaku duket se mësimet i para i mori nga nëna e saj profesoreshë se si të jetë një femër e suksesshme.

Ajo është vajza e profesoreshës Salë Ahmeti, që sot është një profesoreshë e zellshme në Fakultetin e Filologjisë, Dega-Letërsi dhe Gjuhë Shqipe.

SHPËRNDAJE