0

Elita dhe Gjiko tashmë po e shijojnë ndjenjën e të bërit prind për herë të parë.

Zëri është emri më të cilin ata e kanë pagëzuar djalin, shkruan ORAinfo.

Elita duket se e ka marrë vetën mjaftë shpejtë.

Të paktën kështu duket në një foto të përbashkët me Gjikon dhe djalit.

Padyshim se duket paksa e plotë, por kjo është normale pas ҫdo lindje./ORAinfo/

SHPËRNDAJE