0

Biona e publikon Nysretin kur ishte i ri.

E gjithë familja Muqiqi janë tashmë fytyra të njohura për publikun.

Duke publikuar imazhe të ndryshme në rrjete sociale, në të shumtën e kohës kalojnë në lajm, shkruan “-Kosovarja.

Këtë herë, është Biona ajo e cila ka ndarë një imazh të babait në kohën kur ishte i ri në moshë.

Me një pamje më ndryshe, dhe më i dobët shihet që Nisreti ka qenë zotni edhe në atë kohë.

SHPËRNDAJE