0

Nora Istrefi është këngëtarja nga Prishtina, dhe që është pjesë e pandashme e skenës muzikore shqiptare që nga paraqitja e saj e parë.

Ajo dhe burri i saj Roberti janë dy prej personazheve pothuajse më të komentuar nga mediat shqiptare, përcjell ORAinfo.

Nora dhe Roberti jetojnë në Prishtinë, së bashku me vajzën e tyre dhe që të dy ushtrojnë profesionin e muzikës.

Krahas kësaj, që të dy janë shumë aktivë në rrjete sociale, e sot Nora ka postuar një video duke rregulluar bredhin, e ajo çka më së shumti na tërheq vëmendjen është Nora duke kënduar. /ORAinfo/

SHPËRNDAJE