0

Njomza befason me ndryshimin që ka bërë në flokë

Njomza Martinaj është një femër e dalluar në shumë aspekte.

Ajo njihet për duart e arta që ka, duke realizuar ndryshime të shumta tek shumica e femrave, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një ndryshim të madh shihet që ajo ka rregulluar vetën në mënyrën më të mirë.

Për më shumë, vlerësojeni ndryshimin e saj dhe përshtatjen me veshjen që ka bërë.

SHPËRNDAJE