0

Tashmë edhe reja e Shkurte Fejzës u bë shumë e njohur për publikun.

Ajo po i lë në hijë të gjitha nuset e estradës duke u adhuruar e ndjekur tej mase.

Bukuria dhe sharmi i saj me shumë gjasë të jetë ndër breza të tërë, pasi kohët e fundit na njoftoi edhe me nënën e saj e cila shihej të ishte shumë zonjë.

Po kaq mikeshë të mrekullueshme dhe të pashme paske zënë edhe ti oj Shkurtë, të cilën do ta shihni ju në vijim.

Ndryshe, nënë e bijë po shkëlqejnë, ani pse Erza nuk duket ti ketë ngjarë shumë së ëmës.

SHPËRNDAJE