0

Me rolin e tij ka bërë për vete të gjithë.

“Mos ma lësho dorën”, është seriali i ri që ka filluar të transmetohet në ekranin e RTV21.

Rrëfim krejt i veçantë, kryeprotagonistë me karaktere të paharrueshme e bëjnë këtë serial të pëlqehet nga publiku. Vëmendjen e madhe në këtë serial po e merr Yigit Kagan Yazici me rolin e tij të “Mertit”, shkruan rtv21.

Yigiti një djalë 12 vjeçar, i cili i dha jetë rolit të “Mertit” në mënyrë profesionale e luan rolin e një fëmije me autizëm. “Merti” në jetën reale është fëmija i vetëm i Yigitit dhe Zeynepit si dhe nuk është me autizëm.

Edhe pse ende i vogël, Merti është shumë aktiv në rrjetet sociale ku publikon fotografi të ndryshme nga puna e tij, por, nuk mungojnë edhe ato familjare. Së fundmi, 12 vjeçari ka publikuar një fotografi me nënën e tij, në të cilën po duken shumë bukur.

Yigiti deri tani ka luajtur në tre seriale, për çka ka marrë lëvdata të shumta. Nga regjisorët turk, aktori 12 vjeçar cilësohet si njëri prej aktoreve më të talentuar të moshës së tij.

SHPËRNDAJE