0

Kjo është gruaja e Hysni Klinakut.

Hysni Klinaku është këngëtar i njohur, që prej shumë vitesh këndon me pasion disa zhanre muzikore.

Ndonëse një prej emrave të njohur të muzikës popullore, por edhe asaj klasike, ai nuk shihet shpesh në mëdia. Pse?

Me sa duket, këngëtari nuk pëlqen të jetë kudo, nuk është natyrë imponuese dhe ky është fakti që nuk e shohim shpesh në intervista a vende të ndryshme duke folur për karrieren e jetën e tij.

A e dinit që Hysni Klinaku është baba i tre fëmijëve tashmë të rritur?

Ju njohim me bashkëshorten dhe fëmijët e këngëtarit.

SHPËRNDAJE