0

Bashkëshorti i Adelines e shëtit me sajë Uliksin.

Ata po e shijojnë këtë kohë në maksimum, duke dalë në vende te ndryshme.

Punë dhe argëtim. Kështu po ecë kjo kohë për familjen e Adelines dhe Valit, shkruan Kosovarja.

Val Krasniqi, bashkëshorti i këngëtares së famshme, duket të jetë mjaftë i dedikuar rreth të birit.

Shëtitja e tyre e fundit në borë, duket e mrekullueshme. Vali, shihet teksa e shëtit me sajë të birin simpatik, Uliksin.

SHPËRNDAJE