0

Ramadan Krasniqi i njohur si Dani është në zi, pasi që ka humbur nj person të afërm.

Dani ka humbur disa ditë më parë një person shumë të dashur në familje.

Është vjehrra e tij, Hata, nëna e bashkëshortes së tij të ndjerë, e cila ndërroi jetë vetëm para disa ditëve, e që këtë lajm të hidhur e kanë dhënë familjarët e saj, përmes postierëve në kryeqytet, shkruan Kosovarja.

Siç kujtojmë, Dani, humbi edhe bashkëshorten e tij para disa viteve, e cila nuk sfidoi dot sëmundjen e rëndë që kishte.

Por, Dani me të ka tri vajza dhe një djalë. Përveç këtyre, ai ka kohë që është bërë edhe gjysh, e që padyshim bekimi më i madh ne jëtë për të është ekzistenca e nipërve të tij në këtë jetë.

SHPËRNDAJE