0

Ndryshimi i fundit i Atifete Jahjages do t’iu habisë shumë.

Ish Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, nuk shqitet lehtë nga mendja e popullit, pasi ajo është e para Presidente femër në vend.

Jahjaga, nga forcat e rendit zuri karrigen e të pares së vendit dhe ajo do të njihet gjithmonë si “Presidentja që doli nga zarfi”.

Zonja Jahjaga pati aleatët dhe kundërshtarët e saj dhe gjatë kohës sa ishte Presidente u diskutua shumë edhe për paraqitjen e jashtme.

Sot, Jahjaga nuk është aq në vëmendjen e publikut, mirëpo çdo paraqitje e saj bënë përshtypje, sidomos pëe ndryshimet e mëdha në pamjen e jashtme.

SHPËRNDAJE