0

Këngëtarja e njohur, Filloreta Raçi- Fifi, po rrëmbem vëmendje të madhe me ndryshimin që pësoi në pamje.

Me humbjen e peshës, Fifi po duket mjaft bukur dhe tërheqëse.

Fifit duket se i pëlqen pamja e re dhe as vetë nuk arrin ta besojë sa shumë ka ndryshuar.

Në një video të publikuar në rrjetin social Instagram, Fifi ka treguar se në çfarë mase ka shkuar.

Shiheni belin, shiheni, masa S nanusha”, dëgjohet duke thënë Fifi.

SHPËRNDAJE