0

Naseri dhe Aida vazhdojnë të jenë shumë të përfolur.

Çifti më i njohur shqiptar, Naser Qeli dhe Aida Doçi, vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes, pasi ata kururëzuan dashurinë e tyre me martesë.

Së fundmi dyshja foli për lidhjen e tyre duke na lënë të kuptojmë se janë mjaft të lumtur në krahët e njëri-tjetrit.

E pyetur se a ka pasur ndonjë moment kur nuk ke munduar t’ia shprehësh dashurinë Naserit me puthje, përgjigja e bashkëshortit mori gjithë vëmendjen.

“Ne puthemi shpesh”, u shpreh ai në formë shakaje.Kujtojmë se, dyshja janë duke punuar shumë për projekte të reja.

SHPËRNDAJE