0

Kaq shumë ngjanë Naim Abazi me vëllain e tij.

Naim Abazi është i njohur gjërësisht si këngëtar dhe prezantues televiziv.

Karriera e Naim Abazit nisi në vitet e 80-ta dhe këngëtari pati një karrierë të sukseshme për vite me rradhë, shkruan Kosovarja.

Ka kohë që Naimi është shumë më prezent në televizion me shout e tij sesa në botën e muzikës.

Ndërkohë, vëllai i Naimit, Besimi, mbetet ndër gazetarët më profesional, e që është edhe profesor në fakultetin e gazetarisë në UP.

Si karaktere nuk duket që ngjajnë, ndërkaq si pamje nuk ka koment, pasi edhe nëse shihen nga aeroplani duket se janë vëllezër.

SHPËRNDAJE