0

Prezantuesi i lajmeve, Mustafë Muçaj, është figura ikonike e ekranit dhe edicioneve informative.

Prej shumë vitesh pjesë e televizonit, Muçaj është bërë pjesë e pa ndarë e shikuesve kudo.

Siç dihet, spikeri i lajmeve është babai i tri vajzave dhe një djali nga martesa e parë.

Muçaj humbi të shoqen në moshë të re nga sëmundja e kancerit dhe në përvjetorin e saj ka zgjedhur fjalët më dashamirëse, por edhe prekëse për ti thënë.

SHPËRNDAJE