0

Murati i ankohet Melisës: “Kur del me çunat, afrohesh shumë”.

Melisa dhe Murati ishin në takimin e tyre të parë sot.

I drejtpërdrejtë, Murati nuk la pa ja thënë Melisës dhe atë që nuk pëlqen tek ajo, duke i përmendur afërsinë që ajo tregon në takimet me meshkujt.

E madje ai i tha se megjithatë nuk po përqafon, duke shtuar se “mos do të thotë kjo se më do për shok të ngushtë”?. Por Melisa nuk ja kurseu përqafimin më pas.

Murati: Kur del me çunat ti afrohesh shumë, kjo nuk më pëlqen, por mbase kështu je ti, kështu i ndjen. Mua nuk më përqafove, ça do të thotë kjo? Më do për shok, shok të ngushtë?

Melisa: Do përqafim ti?

Murati: Pse jo

SHPËRNDAJE