0

Mozzik blen shtëpi luksoze në Ferizaj.

Mozzik ka blerë shtëpi të re në qytetin e tij.

Ai e ka zbuluar lajmin përmes një fotografie në një zyrë ku edhe ka nënshkruar kontratë me përfaqësues të lagjes.

“Nga sot edhe zyrtarisht banor i lagjes më të bukur”, ka shkruar reperi.

Sukseset e tij të pandalshme kanë bërë që Mozzik të përfitojë mirë nga koncertet dhe platformat online.

SHPËRNDAJE