0

Skivi tregon se kush ia dha lajmin për vdekjen e Albertit.

Ai në këtë intervistë më shumë ka folur për vdekjen e njërit prej shokëve më të ngushtë të tij, Albert Krasniqi.

“Lajmin e kuptova prej artistit tem të ri, Uki. Unë isha në gjumë, në fakt duke pushu pasi që e kisha një intervistë në 5:30-6:00.

Uki, ai është aktivë shumë, rrinë non-stop në telefon dhe me sa duket ai e ka pa i pari edhe me ka telefonu edhe ma ka dhënë lajmin e trishtueshëm që nuk mujsha me e besu”, thotë Skivi në këtë intervistë.

SHPËRNDAJE