0

Sa shumë ka ndryshuar Mirsa Kërqeli.

Mirsa është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë me pozat që publikon, ajo gjithmonë dallohet në secilin imazh, shkruan Kosovarja.

Me ndryshime të shumta tek vetja, ajo shumicën e kohës tërheqë vëmendje të madhe si një femër me stil të veçantë.

Këtë herë, në imazhin e postuar shihet se sa shumë ka ndryshuar dhe duket që ka shtuar shumë kilogramë.

SHPËRNDAJE