0

Meda është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë.

Aivazhdimisht shfaqet edhe aktiv në rrjetet sociale.

Në mungesë të dasmave dhe mbrëmjeve për shkak të koronavirusit, Meda ka vendosur që t’i kushtoj më shumë kohë vetës.

Ai në postimin e fundit shfaqet i veshur serioz.

Me setër të zezë e me stil unik, Meda do ta ‘shkrijë’ gruan e tij me këtë pamje. /ORAvip/

SHPËRNDAJE