0

Genta në këtë fustan po duket shumë e shëndoshë.

Në mesin e këngëtareve që do bëhën nëna vitin 2021 është edhe këngëtarja Genta Ismajli.

Është thënë se këngëtarja është shtatzënë ani pse ajo po ruhet e nuk po e ekspozon barkun shumë, shkruan Kosovarja.

Ajo dhe Usta janë duke e vazhduar jetën e tyre të zakonshme deri sa të vijë në jetë foshnja e t’ju ndryshojë pak stilin e jetesës.

E në një foto që ka postuar këngëtarja veshur me një fustan të kuq vërehet se Genta ka shtuar dukshëm peshë.

Sigurisht kjo nga efekti i shtatzënisë.

SHPËRNDAJE