0

Learta festën e ditëlindjes e nis me këta persona.

Learta Jakupi sot feston ditëlindjen.

E njohur si një femër me virtyte të larta, ajo shumicën e kohës është aktive në mediat rozë, shkruan Kosovarja.

Ajo përmes imazheve të shumta, tregon që ka pranuar urime të ndryshme nga miqtë dhe familjarët.

Para pak minutave në një fotografi të postuar,

SHPËRNDAJE