0

Kjo është vjehrra e Nora Istrefit dhe Altuna Sejdiut-Tunës.

Dy djemtë e saj janë shumë të njohur dhe të tillë u bënë që në moshë fare të re. Që të dy iu rroken botës së muzikës, duke e ndjekur shembullin e të atit

Por, jo vetëm i shoqi e dy djemtë e zonjës Teuta, Roberti e Patrisi janë të njohur. Po aq të famshme i ka edhe rejat, Noren e Tunen.

E, Teuta Berisha rrallë për të mos thënë fare është parë nën shoqërinë e nuseve të djemve. A thua a ka pire ndonjëherë kafe me ose nga Nora e Tuna?

Ndryshe, Roberti ka folur disa herë për shëndetin e të ëmës. Ai ka thënë se do ta nxjerr edhe një këngë për të.

SHPËRNDAJE