0

Nëna e motrave Istrefi s’po dallon prej vajzave.

Suzana Tahirsylaj është nëna e Nores, Nites, Eres dhe Bledit.

Ndonëse e la burri para shumë vitesh ajo si një grua e ve është përkushtuar e kujdesur në maksimum për fëmijët e saj, shkruan Kosovarja.

Madje, dy vajzat Nora dhe Era janë duke korrur suksese prej shumë vitesh.

Ato kanë sjellë edhe bashkëpunime të pëlqyera, ku pritet të sjellin prapë një tjetër shumë shpejtë së bashku.

Së fundmi, në një imazh ku shfaqen bashkë tri vajzat me nënën, Suzana merrë gjithë vëmendjen me dukjen e saj si të ishte motër me to.

SHPËRNDAJE