0

Veshur në dallam- Fifi shfaqet spektakolare për 28 nëntor.

Sot është një ditë historike për mbarë popullin shqiptar.

Data 28 nëntor shënon ditën e Pavarësisës së Shqipërisë, ku të gjithë shqiptarët qysh dje filluan urimet në rrjetet sociale.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/fifi-mp4-4″]

E artistët janë ata të cilët në këtë ditë janë personazhet që marrin më së shumti vëmendje me aktivitetin dhe paraqitjen e tyre.

Shumica prej tyre zgjedhin që për këtë festë madhështore të shfaqen me simbole kombëtarë qoftë me veshje apo diccka tjetër, shkruan Kosovarja.

Edhe këngëtarja e njohur Fifi ka vepruar njëjtë si disa kolege të saja.

Veshur me dalla e fustanellë të bardhë Fifi ka marrë jashtëzakonisht vëmendje e komente të mira.

Shikojeni!

SHPËRNDAJE