0

Aktori i njohur turk Tolga Güleç, për një kohë të shkurt ka arrit t’i pushtoj zemrat e publikut shqiptarë.

Në Kosovë të gjithë e njohin si “Gokhani”, i cili luan te seriali shumë i njohur turk “Zonja Fazilet dhe të bijat”.
Bëhet fjalë për aktorin, Tolga Güleç, i cili ka rrëmbyer zemrat e shikuesve të serialit me aktrimin e tij profesional që e bënë.

Në rolin e “Gokhanit” ai është i martuar me “Jaseminin” dhe shpesh herë ka qenë i ndikuar nga mashtrimet e saj. Aktori ka lindur në vitin 1981 pra tani ka 37 vjet.

Ai ka studiuar në Universitetin “Dokuz Eylül” në fakultetin e Arteve. Hera e parë e Tolgës si aktor ishte në vitin 2004 në një shfaqje tatrale.

Në jetën reale aktori 37 vjeçar në vitin 2014 ishte martuar akotren e njohur turke 40 vjeçare, Yeliz Şar. Mirëpo vitin e kaluar përallës së dashurisë së tyre i erdhi fundi.

SHPËRNDAJE