0

Lidhja me Majkun ishte ajo që e bëri të njohur Majlindën.

Nga lidhja e tyre e shkurtër Majlinda hde Majk kanë një djalë që e kanë quajtur, Roan e i cili tani rritet pranë nënës, shkruan ORAinfo.

Majlinda është shumë aktive në rrjete sociale dhe janë fotot e Roanit ato që e dominojnë profilin e saj në Instagram.

Sonte ajo duket se ka dal për të ngrënë një darkë jashtë.

Por, as Majlinda nuk mund t’a hajë ushqimin pa e publikuar njëherë në Instagram./ORAinfo/

SHPËRNDAJE