0

Lulja i shkurton shumë flokët.

Lulja e Medës është një fytyrë e njohur në mediat rozë.

Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, përmes pozave të shumta duke shfaqur stilin e veçantë që ka, shkruan Kosovarja.

Me një pozë që ka publikuar së fundmi shihet se sa shumë i ka shkurtuar flokët Lulja

Ndryshim ky që e bën të duket bukur apo jo?

Theksojmë, Lulja në çdo imazh duket bukur dhe dallohet për linjat që publikon.

SHPËRNDAJE