0

Sa shumë i shkojnë Lules flokët kështu.

Lulja e Medës po eksperimenton në forma të ndryshme me flokët e saja.

Ajo në çdo imazh që publikon shfaq elegancën që ka, duke tërhequr vëmendje të madhe, shkruan Kosovarja.

Pasi që ka një përkushtim të madh rreth paraqitjeve fizike, gjithmonë godet në forma të ndryshme dhe mbetet shembull për femrat tjera.

Por, me këtë ndryshim të fundit ajo duket mahnitëse dhe e veçantë.

SHPËRNDAJE