0

Kështu do të duket si 50 vjeçare Loredana Zefi.

Një kohë ekzistonte një diskutim i gjatë në lidhje me moshën e vërtet të rep këngëtares Loredana Zefi.

Dikush tha se ajo i kishte zvogluar vitet dhe se nuk është në të 20-tat e saj, po ka më shumë vite se sa që ajo i deklaron, shkruan Kosovarja.

Gjithsesi, moshën e saj të vërtet e di më së miri vetë reperja që është nënë e një vajze, e cila e ka gjjthë të drejten të tregoj realisht se sa është, apo sa dëshiron të tregoj se “është”.

Një është e sigurtë, Loredana ende është e re dhe në formë, por me gjasë kështu do të duket në të 50-tat e saj.

Urojmë vërtet të ngjajë si në foton që po e prezantojmë edhe në atë moshë.

SHPËRNDAJE