0

Me këto fjalë Lola e Anita e urojnë babain e tyre Mustafën.

Lola dhe Anita janë vajzat e gazetarit dhe prezantuesit të njohur kosovar.

Ato janë martuar me dy vëllezërit Haradinaj, Anita me Ramushin e Lola me Dautin, shkruan Kosovarja.

Është Anita ajo e cila po ashtu ka ndjekur rrugën e babait të saj duke u bërë prezantuese lajmesh në RTK.

E pikërisht sot për to është një ditë tejet e veccantë, babai i tyre Mustafa feston ditëlindjen, ndaj s’kanë munguar urimet e fjalët e ëmbla të vajzave.

Me pak fjalë e shumë dashuri këto janë urimet që ja thonë të atit sot.

SHPËRNDAJE