0

Ish-presidenti, Fatmir Sejdiu me bashkëshorten kanë qenë të ftuar në një emision televiziv.

Ҫifti nuk mundën t’i mbajnë lotët pasi kishin lexuar letrën e shkruar nga djali i tyre në Amerikë, Ylli, që së fundmi u përball me disa probleme shëndetësore.

Në letër, Ylli ka rrëfyer momentet më të bukura me familjen e tij dhe ka folur për vajzën e madhe të cilën e kishte pagëzuar ish-presidenti Sejdiu, pasi ishte mbesa e parë në familje.

Për ta parë momentin, ndiqeni videon më poshtë, në minutat e fundit.

SHPËRNDAJE