0

Leonora Jakupi i kthehet e përmalluar Princit.

E konfirmuar qindra herë si këngëtare e artiste, por edhe imazh unik dhe mjaftë i kërkuar.

Tiparet karakteristike të Leonora Jakupit, kanë bërë që pamja e saj të komentohet gjithë kohës.

Ka shumë hite, paraqitje mbreslënëse skenike dhe shunë reklama televizive dhe jo vetëm, si imazh i “Prince kafesë”, shkruan Kosovarja.

Pas një pauze, Leonora është rikthyer sërish si imazh i “Princit”, ku po duket si mbretëresha në fronë.

Leonora sërish në kërkim të Princit, e Princi pa Leonoren pa shijen e magjishme që i jep ajo.

SHPËRNDAJE