0

Learta meraklike e veshjeve të arit.

Learta Jakupi është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë tejet e afërt me publikun, ajo gjithë kohën kalon në lajm me postimet e shumta që bën, shkruan Kosovarja.

Përveç përditshmërisë, ajo e dëshmon shumë herë që është meraklike e veshjeve tradicionale.

Këtë herë, e veshur në dallam të arit dhe me një model të bukur të flokëve, Learta shkëlqen në çdo situatë.

SHPËRNDAJE