0

Learta sjellë foton e parë bashkë me Matinën.

Learta Jakupi ka realizuar fotosesionin e parë me vajzën.

Ajo nuk ka shumë që ka lindur dhe ja tek solli imazhet e para e shumë të këndshme me Matinën, shkruan Kosovarja.

Sipër imazheve shkroi “Mrekullia ime Matina” duke iu gëzuar fatit që u bë me vajzë.

Eh, po s’kanë thënë kot “Kush ka vajza botën ka”.

SHPËRNDAJE